Škoda fejrer 20-års jubilæum med Tour de France-udstyrsmodeller

Det er 20. gang, at Škoda er hovedsponsor af Tour de France. I Danmark fejrer Škoda-forhandlerne verdens største cykelløb med kampagnemodeller med udstyr til en værdi af op til 31.000 kr. uden merpris.

Tour de France er herligt uforudsigeligt, men der er to ting, som du altid kan regne med: Škoda holder verdens største cykelløb kørende med hundredvis af biler, og de danske Škoda-forhandlere har Tour de France-dage med kampagnemodeller med ekstra meget udstyr.

I år er da heller ingen undtagelse, hvor Škoda tilmed fejrer 20-års jubilæum som hovedsponsor af Tour de France. Flere end 250 biler – inklusive løbsdirektørens karakteristiske røde Škoda Enyaq – er til rådighed, når Tour de France starter lørdag 1. juli.

Dagen er samtidig startskuddet på Škoda-forhandlernes Tour de France-dage med Kamiq Tour de France og Scala Tour de France i front.

Kamiq Tour de France

Kampagnemodellerne stiller til start med ekstra meget udstyr uden merpris. Således har SUV’en Kamiq Tour de France 2-zonet Climatronic-klimaanlæg, dynamisk fartpilot, Digitalt Cockpit og Travel Assist, som automatisk kan stoppe og igangsætte bilen, holde den i vognbanen og følge andre biler i køkørsel. Derudover omfatter ekstraudstyret 8” Bolero-infotainment med Apple CarPlay, parkeringssensor bag og Sunset – mørktonede bagruder. Udstyret har en værdi af 31.000 kr., og priserne starter ved 259.995 kr. for en Kamiq Tour de France 1.0 TSI 95 hk.

Scala Tour de France

Hatchbacken Scala Tour de France har ligeledes dynamisk fartpilot, Digitalt Cockpit, Travel Assist, 8” Bolero-infotainment med Apple CarPlay, parkeringssensor bag og Sunset – mørktonede bagruder, men derudover står den også på flotte 16” Sargas-alufælge. Udstyret har en værdi af 27.000 kr., og priserne starter ved 239.995 kr. for en Scala Tour de France 1.0 TSI 95 hk.

Tour de France-tilbehørspakker

Tour de France får også udvalgte Škoda-forhandlere i gavehumør med tilbehørspakker til Kamiq og Scala. Man kan vælge mellem en stor og en lille Tour de France-tilbehørspakke, hvor den store indeholder gummimåttesæt, bagagerumsmåtte, komfortpakke, Prestige-måttesæt, tagbøjler og en taske til tagbøjlerne og koster 4.695 kr.

Den lille Tour de France-tilbehørspakke indeholder gummimåttesæt, bagagerumsmåtte og komfortpakke og koster 1.895 kr. til Scala og 1.995 kr. til Kamiq.

Man behøver ikke at købe en kampagnemodel for at få adgang til tilbehørspakkerne. De er for alle med Kamiq eller Scala, ligesom alle er velkomne til Tour de France-dage hos Škoda-forhandlerne under hele Tour de France.

Vist med ekstraudstyr. Kampagne gælder Scala & Kamiq Tour de France 1.0 TSI 95 HK t.o.m. 30.09.23 eller så længe lager haves. Forbrug v. bl. kørsel 16,9-18,2 km/l. CO2-udslip 125-134 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 600-640 kr. Energiklasse A+


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk